Uncategorized

Organizacja produkcji gastronomicznej – III MTP

11.05.2020r. Witam

Temat: Planowanie produkcji potraw i napojów dla grupy konsumentów

Celem dzisiejszej lekcji jest poznanie i zrozumienie zasad  planowania produkcji potraw dla różnych grup

Zadania na dzisiaj:

  1. Czynniki wyznaczające kierunek produkcji
  2. Charakterystyka docelowych grup konsumentów
  3. Wpływ budżetu na planowane menu

Na początek należy zapisać temat lekcji i zapoznać się treściami  do tematu, które znajdują się poniżej.

Organizacja

Z lekcji sporządzamy notatkę i przesyłamy ją do mnie. Termin realizacji 14.05.2020

Wszelkie pytania i informacje zwrotne należy kierować do mnie na e-mail – jolantazajac66@wp.pl  lub poprzez e-dziennik wpisując w tytule wiadomości imię i nazwisko ucznia oraz klasę.

Powodzenia.

Jolanta Zając