Uncategorized

Zajęcia praktyczne – prowadzenie przetwórstwa spożywczego 3MTP

24.06.2020 r.

Temat: Rozwiązywanie testów egzaminacyjnych

Celem zajęć jest utrwalenie wiadomości i umiejętności związanych z przetwórstwem spożywczym.

Dziś zapoznacie się z zadaniami egzaminacyjnymi zamieszczonymi w arkuszach.

Kwalifikacja: R.06
Nazwa kwalifikacji: Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie
Zawód: technik agrobiznesu

Instrukcja pracy z arkuszem:

  • wejdźcie na stronę www. arkusze.pl
  • wybierzcie zakładkę egzamin zawodowy/profil rolniczo – leśny
  • następnie wybierzcie zakładkę R.06
  • wybieramy egzamin pisemny styczeń 2019

Po otwarciu arkusza proszę skupić się na zadaniach: 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 i rozwiązać je samodzielnie.

Później możecie sprawdzić odpowiedzi z kluczem, który zamieszczony jest na tej stronie.

Dorota Gajowy