Serdecznie zapraszamy uczniów klas technikum żywienia i usług gastronomicznych do udziału w szkolnym konkursie świątecznym „Moje dzieło z piernika”.
Celem konkursu jest kultywowanie i upowszechnianie tradycji pieczenia świątecznych pierników oraz umożliwienie prezentacji wytworów własnej pracy twórczej. Aby móc uczestniczyć w tym wydarzeniu trzeba zapoznać się z regulaminem, wysłać zgłoszenie oraz przygotować samodzielnie dzieło z ciasta piernikowego, zrobić dobre, ładne zdjęcia oraz przesłać je wraz z przepisem na adres e-mail podany w regulaminie.
Dodatkowych informacji udzielają: M. Semeniuk, J. Michaluk
REGULAMIN SZKOLNEGO KONKURSU „Moje dzieło z piernika”
dla uczniów klas Technikum żywienia i usług gastronomicznych ZSCKR w Jabłoniu rok szkolny 2022/2023
Postanowienia ogólne
- Organizatorem konkursu kulinarnego dla uczniów jest Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. A. Zamoyskiego w Jabłoniu.
- Konkurs jest konkursem szkolnym i przebiega w jednym etapie.
- Konkurs skierowany jest do uczniów kształcących się w zawodzie: technik żywienia i usług gastronomicznych.
- Wyniki konkursu zostaną ogłoszone po zakończeniu konkursu.
- Decyzje Komisji Konkursowej są ostateczne i nie przysługuje od nich odwołanie.
- Z posiedzenia Komisji Konkursowej zostanie sporządzony protokół.
- W konkursie przewidziane są nagrody dla uczestników którzy zdobyli I, II, III miejsce.