Uncategorized

Przetwórstwo żywności 3 MTP

Przetwórstwo żywności

03.04.2020r. Drodzy uczniowie.

Temat: Operacje i procesy jednostkowe w produkcji żywności

Zadania na dzisiejszą lekcję:

  1. Zapisanie tematu lekcji w zeszycie przedmiotowym. Zapoznanie się materiałem do tematu w prezentacji otrzymanej na wasze poczty elektroniczne)
  2. Wyjaśnienie pojęć – proces produkcyjny, technologiczny
  3. Zakres procesu produkcyjnego
  4. Fazy procesu technologicznego
  5. Podział operacji jednostkowych
  6. Proszę o sporządzenie krótkiej notatki i w miarę możliwości przesłanie mi na moją pocztę jolantazajac66@wp.pl w terminie do 08.04.2020r. Będzie to podstawa oceny aktywności.

W razie pytań czekam na kontakt na dzienniku lub poczcie elektronicznej.

Pozdrawiam

Jolanta Zając