Uncategorized

Zajęcia praktyczne – obsługa klientów 3MTP

15.05.2020 r.

Temat: Stosowanie odpowiedniego typu obsługi w zależności od rodzaju zakładu

Celem zajęć jest doskonalenie umiejętnego doboru metody i techniki obsługi w zależności od rodzaju zakładu

Zagadnienia do tematu:

1. Metody i techniki obsługi konsumentów
2. Charakterystyka metod i technik obsługi konsumentów
3. Technika przenoszenia zastawy stołowej
4. Dobór metody obsługi do świadczonych usług gastronomicznych

Celem przypomnienia wiadomości przesyłam jeszcze raz materiały, z którymi pracowaliście przez ostatnie zajęcia.

25_5.1_PUG_tresc

Ponadto proszę o zapoznanie się z załącznikiem

ZASADY OBSŁUGI

Na zakończenie dzisiejszych zajęć proponuję rozwiązanie testu. Proszę zwrócić uwagę na legendę testu.

TEST TYP OBSŁUGI

Jeżeli będą pytania jestem pod adresem dorotagajowy@wp.pl

Dorota Gajowy