Uncategorized

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych i bhp

31.03.2020

Temat: Dział ekspedycyjny zakładu gastronomicznego

W związku  z trudnościami i zblokowanym OneDrive na dzienniku elektronicznym przesyłam temat z 30.0320r. do realizacji w dniu 31.0320r..

Zagadnienia do zapisania i opracowania w zeszycie:

  1. Definicja ekspedycji
  2. Pomieszczenia działu ekspedycyjnego
  3. Charakterystyka rozdzielni kelnerskiej
  4. Wyposażenie rozdzielni kelnerskiej
  5. Charakterystyka zmywalni naczyń stołowych
  6. Wyposażenie zmywalni naczyń stołowych                                                                                                                             Do pracy wykorzystaj    Prezentację PowerPoint oraz informacje zawarte na stronie:                                                   https://gastrowiedza.pl/baza-wiedzy/otwarcie-lokalu/urzadzenia-gastronomiczne-stosowane-w-gastronomii
  7.    Dział ekspedycyjny1