Uncategorized

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii 2 FTP

Witam was po świętach .
16.04.2020r

Temat: Urządzenia do transportu wewnętrznego i zewnętrznego.
Zagadnienia do tematu:
Podstawowe zadanie urządzeń transportowych
Podział urządzeń ze względu na obszar działania
Sprzęt i urządzenia stosowane w transporcie wewnętrznym i zewnętrznym

Zajęcia zaczynamy od zapisania tematu. Następnie zapoznajemy się z treściami do lekcji zawartymi w załączniku 1 lub prezentacji otrzymanej na waszą pocztę elektroniczną.

Na podstawie treści sporządzamy notatkę.

W razie pytań jestem do waszej dyspozycji na dzienniku elektronicznym lub jolantazajac66@wp.pl .

Potwierdzeniem waszej obecności jest odesłanie odpowiedzi do zadania z karty pracy – załącznik nr 2 do dnia 20.04.2020.

Załącznik 1 treści do tematu

Załącznik 2 karta pracy

Życzę miłej lektury i pracy
Jolanta Zając