Wymagania edukacyjne niezbędne do otrzymania ocen śródrocznych i rocznych
dla klasy 4 technik żywienia i usług gastronomicznych

Nauczyciel Małgorzata Semeniuk
Nauczyciel Ariel Chilczuk
Nauczyciel Urszula Rądkowska
Nauczyciel Justyna Hawryluk
Nauczyciel Agnieszka Żelazowska
Nauczyciel Dorota Gajowy
Nauczyciel Mariusz Kaczan
Nauczyciel Danuta Koczkodaj
Nauczyciel Barbara Semeryło
Nauczyciel Monika Wizor
Nauczyciel Anna Konieczna
Nauczyciel Artur Paterek
Nauczyciel Mariusz Dziwulski
Nauczyciel Joanna Michaluk
Nauczyciel Teresa Szymoniuk
Nauczyciel Teresa Szymoniuk
Nauczyciel Joanna Michaluk
Nauczyciel Teresa Szymoniuk
Nauczyciel Teresa Szymoniuk
Deklaracja dostępności Skip to content