Wymagania edukacyjne niezbędne do otrzymania ocen śródrocznych i rocznych
dla klasy 2 technik żywienia i usług gastronomicznych

Nauczyciel Katarzyna Nowak
Nauczyciel Galina Kuchta
Nauczyciel Urszula Rądkowska
Nauczyciel Justyna Hawryluk
Nauczyciel Agnieszka Żelazowska
Nauczyciel Magdalena Łukasiuk-Marciniuk
Nauczyciel Anna Lisiecka
Nauczyciel Mariusz Kaczan
Nauczyciel Danuta Koczkodaj
Nauczyciel Barbara Semeryło
Nauczyciel Monika Wizor
Nauczyciel Leszek Koczkodaj
Nauczyciel Andrzej Dzieciuchowicz
Nauczyciel Artur Paterek
Nauczyciel Mariusz Dziwulski
Nauczyciel Dorota Gajowy
Nauczyciel Dorota Gajowy
Nauczyciel Joanna Michaluk
Deklaracja dostępności Skip to content