Wymagania edukacyjne niezbędne do otrzymania ocen śródrocznych i rocznych
dla klasy 1 technik żywienia i usług gastronomicznych

Nauczyciel Małgorzata Semeniuk
Nauczyciel Galina Kuchta
Nauczyciel Urszula Rądkowska
Nauczyciel Justyna Hawryluk
Nauczyciel Małgorzata Kędracka
Nauczyciel Agnieszka Żelazowska
Nauczyciel Magdalena Łukasiuk-Marciniuk
Nauczyciel Anna Lisiecka
Nauczyciel Justyna Hawryluk
Nauczyciel Danuta Koczkodaj
Nauczyciel Barbara Semeryło
Nauczyciel Monika Wizor
Nauczyciel Leszek Koczkodaj
Nauczyciel Andrzej Dzieciuchowicz
Nauczyciel Martyna Goliasz
Nauczyciel Agnieszka Piekarska
Nauczyciel Małgorzata Łobejko
Nauczyciel Teresa Szymoniuk
Nauczyciel Dorota Gajowy
Nauczyciel Sylwia Grzywaczewska
Nauczyciel Joanna Michaluk
Nauczyciel Dorota Gajowy
Deklaracja dostępności Skip to content